Specialistisch vastgoed verkopen. Via de makelaar, een online veiling, of … een tender?

Arno HendrikseUncategorized

Stel, u wilt een sportcomplex of een productielocatie verkopen. Exploitatie gebonden objecten en specialistisch vastgoed dus. Een object waar roerende en onroerende zaken nauw met elkaar verbonden zijn. Ook binnen een default kunt u kiezen om het vastgoed via verschillende manieren te verkopen. Bijvoorbeeld de makelaar. Een bord in de tuin en afwachten maar. Maar dat wachten kan wel eens lang duren. Veilen van vastgoed is ook een optie. Het grote voordeel? De verkoopdatum ligt vast.

Maar heeft u ook wel eens aan een tender, ook wel ‘verkoop bij inschrijving’, gedacht? Ook hier ligt de verkoopdatum vast. Een tender biedt uitkomst wanneer er maar een beperkt aantal gegadigden in de markt zijn. Dit is namelijk vaak net het geval bij specialistisch vastgoed. Hoe pakken wij bij Troostwijk Waardering en Advies BV dat aan?

Wij benaderen deze specifieke, beperkte groep kopers proactief. Niet alleen in Nederland, maar ook ver daarbuiten en begeleiden het traject van A tot Z. Dus van waardering, het opstellen van een uitgebreid verkoopmemorandum, onderzoek alternatieve aanwendbaarheden, inzetten van een marketingcampagne, inschrijvingsmogelijkheid via ons online platform, tot aan de begeleiding van de uiteindelijke levering. Een verkoop tegen de juiste prijs, waarbij u ook nog de mogelijkheid heeft samen met ons de potentiële kopers te selecteren en te benaderen. Dat vraagt om een specialist. En laat dat nu precies zijn waar we goed in zijn…  

Heeft u zo’n specialistisch object dat u wil verkopen? Bent u benieuwd naar referenties? Neem vrijblijvend contact op!