TWA | Opnieuw open dag met prijsvraag!

Arno HendrikseUncategorized


Update 19 oktober 2022:

Afgelopen 11 oktober 2022 is de veiling gesloten. De netto opbrengst van kavel 1 is uitgekomen op € 82.555.
De prijsvraag is gewonnen door een deelnemer uit Middenmeer, die ons een schatting van € 85.000 doorgaf en met dat bedrag het dichtst bij zat. De dinerbon zullen wij persoonlijk overhandigen.

In navolging van de succesvolle eerste Nationale Dag van Waarde van Federatie TMV, de beroepsorganisatie voor taxateurs, makelaars en veilinghouders in roerende goederen, is er 8 oktober 2022 opnieuw een ‘Nationale Dag van Waarde’.

Alles heeft waarde. Met haar gecertificeerde makelaars, taxateurs en veilinghouders, adviseurs en projectmanagers werkt TWA B.V. al ruim 90 jaar voor curatoren, banken, financiers en bedrijven in alle denkbare sectoren om die waarde te vinden.

Kom kijken
TWA doet ook nu mee aan de Nationale Dag van Waarde en organiseert een open dag bij het bedrijf M. van Kats in Lopik. Troostwijk Veilingen, hèt online B2B veilinghuis in Europa, heeft hier een mooie opdracht verkregen voor het veilen van een ruim aanbod agrarische machines wegens bedrijfsbeëindiging. Accountmanager Stef Hooijman van Troostwijk Veilingen en Makelaar-Taxateur Johan Schuurman van TWA zullen de open dag begeleiden. Alle objecten zijn dan in hun volle glorie te bewonderen.

Taxeer zelf en win!
Ter plaatse wordt één object (één kavelnummer) als prestige machine aangewezen. U als publiek maakt kans op een dinerbon. Vooraf aan de veiling kunt u namelijk alvast de juiste (netto) veilingopbrengst van het object waarderen! Wie het goed heeft of er het dichtst bij zit, wint.

Geef uw bedrag en contactgegevens door via een mail naar dagvanwaarde@twa.nl (uiterlijk maandag 10 oktober 2022 voor 12.00) of geef deze gegevens persoonlijk af bij Stef of Johan op 8 oktober in Lopik.

Op dinsdag 11 oktober vanaf 19.00 uur wordt de hele collectie online geveild, waaronder het kavel van het prestige object.

Kom langs tijdens de Dag van Waarde
Zaterdag 8 oktober 2022
11.00-16.00 uur
M. van Kats Loon- en Verhuurbedrijf B.V.
Lopikerweg West 74
3411 AR Lopik

De winnaar maken wij uiterlijk maandag 17 oktober 2022 online bekend. De prijs wordt persoonlijk uitgereikt aan de winnaar!

Medewerkers van M. van Kats Loon- en Verhuurbedrijf B.V., TWA, Troostwijk Veilingen, BVA Auctions en TB Auctions zijn van harte welkom tijdens de Nationale Dag van Waarde, maar uitgesloten van deelname aan de prijsvraag.