“VEELEISEND DOSSIER, MAAR ALLE DOELEN GEHAALD”

mr. R.J.H.M. Crombaghs | Rutten & Welling Advocaten

“Wij schakelden Troostwijk in bij een veeleisend dossier: de ontmanteling van een chemische fabriek. Alhoewel dit verre van standaard was, werden al onze doelen gehaald: een maximale opbrengst, snel geregeld, maar ook veilig, milieuvriendelijk, met creatieve oplossingen voor ingewikkelde kwesties én met veel respect voor de belangen van derden. Ik raad Troostwijk zeker als partner van curatoren aan.”

Als alles om waarde draait, moet je die wel kunnen vinden, herkennen en verzilveren. Zeker wanneer bedrijven in zwaar weer zitten. TWA is gespecialiseerd in insolventie en herstructurering en adviseert en assisteert alle partijen. Als onderdeel van Troostwijk Auctions & Valuations, Europa’s grootste B2B veilinghuis met kopers van over de hele wereld, hebben we ook een uitstekend verkoopkanaal voor assets.

REGISTER TAXATEURS

De taxateurs en makelaars van TWA hebben jarenlange ervaring en zijn gecertificeerd. We zijn ingeschreven en aangesloten bij o.a. Federatie TMV, NRVT, VastgoedCert., RICS en NVM. Bovendien werken we samen met specialisten in heel Europa.

SPECIALISATIES

We zijn gespecialiseerd in het taxeren van roerende en onroerende zaken maar ook intellectueel eigendom. Bij verkoop, faillissement, doorstart of bedrijfsbeëindiging. Met name voor bedrijven in de sectoren: agrarisch, bouw en infrastructuur, food, transport, retail, metaal en de grafische industrie. We zien bedrijven in heel Europa en hebben uitgebreide kennis van de lokale en wereldwijde markt.

SNELLER EN BETROUWBAAR DOOR INNOVATIE

Al 90 jaar zijn we de vertrouwde partner voor bedrijven, curatoren en financiers. Door onze expertise, innovatieve systemen en uitgebreide databases zijn we in staat snel en betrouwbaar te taxeren, rapporteren en eventueel een verkooptraject af te ronden. Zodat u niet alleen de beste opbrengst realiseert, maar bijvoorbeeld gebouwen ook razendsnel bezemschoon worden opgeleverd.

ONE STOP SHOP

Denk ook aan het afwikkelen van eigendomsvoorbehoud van leveranciers, het waarderen en uitwinnen van debiteurenportefeuilles en voorraden, maar ook aan het verzilveren van waarden door het begeleiden van een doorstart, tendersale verkoop, afproductie, veilig stellen van data, repatriëring van activa of een online veiling.


Taxaties

 • Machinerieën en bedrijfsinventarissen
 • Voorraden
 • Specialistisch vastgoed
 • Intellectueel eigendom
 • Naast taxaties ook restwaarde analyses, sector rapportages en voorraad- en debiteuren audits

Advies & Begeleiding

 • Advies bij herstructurering en recovery
 • Afwikkelen eigendomsvoorbehoud
 • Afproductie, coördinatie en directievoering bij insolventies
 • Repatriëring activa
 • Realiseren van de beste opbrengst van de insolventiebedrijven in totaliteit, of onderdelen via doorstart, uitverkoop, onderhandse verkoop, tendersale of online veiling
 • In beslagnames activa

Wilt u een betrouwbare partner?

Heeft u behoefte aan een eenvoudige of zeer gecompliceerde taxatie? Zoekt u een partner die niet alleen taxeert, maar ook alles er omheen voor u kan verzorgen? Die met u meekijkt, meedenkt en u kan adviseren bij bedrijfsbeëindiging, verkoop, herstructurering, recovery en andere vraagstukken? Neem contact met ons op, dan kijken we samen wat het team van TWA voor u kan betekenen.