TWA organiseert open dag met prijsvraag!

Arno HendrikseUncategorized

Update 22 november 2021:
Afgelopen 18 november 2021 is de veiling gesloten. De netto opbrengst van kavel 1 is uitgekomen op
€ 50.000, het kavel is gekocht door een koper uit Kroatië.

De prijsvraag is gewonnen door een deelnemer uit Lunteren, die ons een schatting van € 49.750 doorgaf en met dat bedrag het dichtst bij zat. De dinerbon zullen wij persoonlijk overhandigen.

TMV Nationale Dag van Waarde: TWA organiseert open dag met prijsvraag!
TWA doet mee aan de Nationale Dag van Waarde en organiseert een open dag bij het bedrijf FarmPro in Scherpenzeel. Troostwijk Veilingen B.V., het grootste online B2B veilinghuis in Europa, heeft hier een heel mooie opdracht verkregen voor het veilen van een unieke collectie van wel 140 oldtimer Porsche tractoren, geproduceerd in de jaren 1956-1963, afkomstig uit een nalatenschap. Accountmanager Jan Blokhuis van Troostwijk Veilingen en Makelaar-Taxateur Johan Schuurman van TWA zullen de open dag begeleiden. Alle 140 tractoren zijn dan in hun volle glorie te bewonderen.

Win een dinerbon van € 150
Ter plaatse wordt één object (één kavelnummer) als prestige tractor aangewezen. U als publiek maakt kans op een dinerbon. Vooraf aan de veiling kunt u namelijk alvast de juiste (netto) veilingopbrengst van de tractor waarderen! Wie het goed heeft of er het dichtst bij zit, wint.

Na de officiële kijkdag van 13 november 2021 wordt de hele collectie op 18 november vanaf 19.00 uur online geveild, waaronder het kavel van de prestige tractor.

Geef uw bedrag en contactgegevens door via een mail naar dagvanwaarde@twa.nl (uiterlijk 17 november 2021) of geef deze gegevens persoonlijk af bij Jan of Johan op 6 november in Scherpenzeel.
De winnaar maken wij uiterlijk maandag 22 november 2021 online bekend. De prijs wordt persoonlijk uitgereikt aan de winnaar!

Kom langs tijdens de Dag van Waarde:
Zaterdag 6 november 2021
11.00-16.00 uur
FarmPro Nederland B.V.
Kolfschoten 22
3925 MR te Scherpenzeel


Medewerkers van TWA, Troostwijk Veilingen, BVA Auctions en TB Auctions zijn van harte welkom tijdens de Nationale Dag van Waarde, maar uitgesloten van deelname aan de prijsvraag.