Pensionering Peter Pistor

Arno HendrikseUncategorized

Maandag 21 september 2020 heeft onze gewaardeerde collega en projectleider insolventies Peter Pistor de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Daarmee is hij met taart officieel uit dienst getreden bij Troostwijk Waardering en Advies (TWA). Hij heeft er echter nog geen genoeg van en gaat door!
Met TWA zijn afspraken gemaakt op welke wijze Peter voor en samen met ons kan blijven werken, zoals u van hem gewend bent.

Peter Pistor: “De afgelopen 25 jaar heb ik mooie zaken mogen doen, van kosteloze waarde inschatting en advies tot de ondersteuning op het bedrijf zelf om ter plaatse te trachten zoveel mogelijk waarde uit het actief van de failliet te halen.
Bel of email mij alsjeblieft als ik wat kan betekenen. Als er een taxatie, veiling of insolventiewerkzaamheden uit voortkomen, is dat mooi meegenomen.
Samen met mijn collega’s van TWA, w.o. de gespecialiseerde register-taxateurs, blijf ik jullie graag van dienst. De uitgebreide database van veilingopbrengsten, het grote online industrieel veilingplatform van Troostwijk Veilingen en alle kennis en ervaring daarbij gebruikend
.”

Peter staat u graag bij en heeft alle tijd om langs te komen. Hij is bereikbaar via de vertrouwde contactgegevens: p.pistor@twa.nl en 06-51340549.