TWA zoekt AUDITOR / PROJECTLEIDER INSOLVENTIE

Arno HendrikseUncategorized

Over ons
Bij ons draait alles om waarde vinden. Dat doen we elke dag en dat geeft een fantastisch gevoel. Wij zijn al 90 jaar Europa’s nummer 1 als het gaat om taxaties, advies en de begeleiding van verkooptrajecten. En we kunnen echt wat voor mensen betekenen, want vaak gaat het om het gezonder maken van bedrijven, verkoop, doorstart en bedrijfsbeëindiging.

Wij groeien hard en zijn op zoek naar een auditor voorraad en debiteurenportefeuilles in combinatie met projectleider insolventies; iemand die net even verder kijkt dan een ander. Je rapporteert aan de directeur van TWA. Dit is bij uitstek de functie voor iemand die stevig in de schoenen staat, dynamiek ademt en van aanpakken weet. Iemand die de juiste vragen weet te stellen, kan rapporteren en adviseren. Ons kantoor is in Amsterdam, we werken in Nederland en met regelmaat in Europa.

Wat we specifiek bij de waarderings- en adviestak doen? Check deze website twa.nl voor uitgebreide info.

Doel van de functie:
Onze auditors voeren audits bij grotere bedrijven in Nederland en een aantal Europese landen uit. Dit doen ze in opdracht van diverse banken en factoringmaatschappijen. Ze brengen o.a. de processen rondom de voorraad en debiteurenportefeuille in kaart en waarderen deze. Onze projectleiders insolventie voeren werkzaamheden bij met name bedrijven ‘in zwaar weer’ uit. Dit kan de begeleiding van een afproductie zijn, een specifieke verkoop van assets via een tender of treaty sale, de begeleiding van een uitverkoop of de afwikkeling van eigendomsvoorbehoud.

Wij zorgen voor een prachtig leertraject om binnen korte tijd één van Nederlands beste auditors / projectleiders te worden.

Functie-eisen ideale kandidaat:
Heeft een relevante HBO opleiding met circa 10 jaar ervaring in een soortgelijke functie zoals in het bankwezen (bijzonder beheer), projectleider of auditor voorraad;
Weet productieprocessen te typeren en heeft enige financiële kennis, waaronder het lezen van balansen;
Beschikt over een sterk analytisch vermogen, goede kennis van MS Excel en MS Word;
Werkt accuraat, planmatig en gedisciplineerd;
Voelt zich thuis in een hectische omgeving, waarin elke dag anders is;
Is een sterke teamspeler;
Is gedreven en leergierig;
Beschikt over rijbewijs B;
Beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
Heeft een flexibele instelling, geen 9 tot 5 mentaliteit;
Bovenal; gezellig, ziet het glas halfvol en is wereldwijs.

Arbeidsvoorwaarden:
Wij bieden een prachtig leertraject aan voor een veelzijdige, fulltime functie in een zeer dynamische omgeving, een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We maken een pasklaar opleidingstraject gereed met trainingen waar nodig. De structuur en cultuur laten zich kenmerken door korte communicatielijnen, no-nonsense mentaliteit, hard werken en vooral een stimulerende en informele werksfeer.

Heb je nog vragen? 
Onze recruiter Allard Möller beantwoordt deze graag. Je kan hem bellen op 0610917514. Direct solliciteren kan heel eenvoudig via de easy apply button of mail je CV naar a.moller@tbauctions.com. We kijken uit naar jouw reactie!   

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures stellen wij niet op prijs.